11.11 kártyahúzás

A November 11.e minden évben egy nagyon különleges nap. Új dimenziók nyílnak, és mindig az adott év energiáján belül. 

Engedjük el a régit, ami már nem szolgál, hogy helyet adjunk az újnak.

Hogy mi is legyen az amit el kell engedünk, azokban az alábbi lapok lesznek segítségünkre.
Válassz egyet vagy, többet a három közül, amelyek segítenek ebben:

 

1 Kártya:

Először magadat fizesd ki.

 

Pénzügyek terén azt tekintsd a legfontosabb kötelességednek, hogy amikor bevételhez jutsz, egy részét mindig félreteszed magadnak. Az öngondoskodás e szeretetteljes formája révén mindig lesz megtakarított pénzed, amit a jelenedre fordíthatsz, a jövődbe fektethetsz.

Ez a lap az önmagadról való anyagi gondoskodás felé mutat, és egy ősi titkot oszt meg veled, a bőséggel kapcsolatban, méghozzá azt, hogy először magadat kell kifizetned. Anyagi jóléted szempontjából nagyon fontosságú, hogy törődj a számlákkal és a többi kötelezettségeddel, ám ugyanolyan fontos, hogy magad felé is leródd a tartozásod. Amikor kifizeted a számláidat, fizess magadnak is: Minden kifizetett összeg 10 % át félre kell tenned. Ezt a pénzt pedig arra fordítsd, hogy felelősen a jövődbe, önmagadba fekteted.

Könnyű ürügyeket találni, hogy miért ne fektessünk önmagunkba. Lehet, hogy egozimusnak tűnik, sőt pazarlásnak. Energetikailag viszont, ha először magunknak fizetünk, olyan, mintha így imádkoznánk az univerzumnak: “Megérdemlem. Nekem is jár a bőség, és a jólét és a béke. Anyagi jólétem társteremtője vagyok, és nem érem be kevesebbel, mint amennyit mások várnak el tőlem.”

Ez a lap az öngondoskodás más módjára is vonatkozhat: légy ugyanolyan tiszteletteljes, és nagylelkű önmagadhoz, mint a szeretteidhez.

2. kártya

 

Engedd el a bűntudatot

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz. Bocsáss meg magadnak azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett, hogy ostoroznád magad miattuk.

Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, hogy nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos semmi sem áll távolabb az igazságtól. 

Ha hibáztál- és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet. Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el magad, hogy megbocsájtasz magadnak, azért, amit megtettél, bár úgy érzed, hogy nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig kellett volna. 

Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre. hogy segíthess másoknak. A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak, és szeretteidnek, jó minőségű organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.

Leginkább akkor ösztönzöl másokat is a siker elérésére, ha boldog vagy és nagylelkű. Ne legyen bűntudatod semmiért. Tárd ki a karod, és fogadj el mindent, boldogan.

 

3. kártya 

 

Ne panaszkodj

Ha panaszkodsz beleragadsz az áldozat szerepébe, ami gátol a valódi spiritualitás elérésében.  Istentől kapott erődet visszaszerezheted, ha tudatosítod magadban, bővelkedsz a lehetőségekben, szabadságod pedig végtelen. Ettől megnő az önbizalmad, fejlődik az önérvényesítő képességed és a pozitív megerősítések hatására csodás életed lesz. 

Ez a lap arra emlékeztet, hogy az anyagiakkal kapcsolatos panaszkodás biztos módja az anyagi problémák előidézésének. A panaszkodás megerősít bennünket az áldozatszerepben, hiszen azt sugallja, hogy valaki másnál van a hatalom  és az irányítás. Ahhoz, hogy visszaszerezd az életed feletti hatalmadat abba kell hagynod a panaszkodást és a mások hibáztatását. Ez nem azt jelenti ,hogy el kéne fojtanod az anyagiakkal kapcsolatos félelmeidet, vagy úgy kéne tenned, mintha minden rendben lenne. Az angyalok megmutatják majd az utat, ami követned kell, hogy javuljon a hangulatod, a gondolataid derűsek legyenek és megkapd a támogatást amelyre szükséged van. 

Próbáld ki, hogy egy teljes órán át nem panaszkodsz. (se magadban, se hangosan), és figyeld meg, hogy hogy érzed magad. Aztán bírj ki még egy órát és még egyet. Igyekezz 24 órát túlélni, erősítve ezzel a hitedet és a pozitív hozzáállásodat. 

A panaszkodás azonnal új panaszra ad okot: a pozitív hozzáállás pedig csodálatos tapasztalatokat és érzéseket vonz.  Beszéld meg egy barátoddal, hogy rögtön figyelmeztetitek egymást, amin a másik panaszkodni kezd. Ez a bőséggel kapcsolatos szókincsedet is segít fejleszteni.

Oszd meg ezt a cikket, ha érdekesnek találtad:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Szeretettel köszöntelek,
kedves Útkereső!

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját.

A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.